субота, 13 липня 2013 10:51

"Мхітарян молодець, що набрався мужності подякувати "Шахтареві" - Ахметов

"Мхітарян молодець, що набрався мужності подякувати "Шахтареві" - Ахметов
"Я поважаю рішення Мхітаряна" - Рінат Ахметов ФОТО: shakhtar.com

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов під час відкритого тренування "гірників" на "Донбас Арені" заявив, що поважає рішення Генріха Мхітаряна перейти в інший клуб.

"Я поважаю його рішення. Це його вибір. За великим рахунком, у "Шахтаря" була дуже проста ситуація. Ми вже досвідчені. Ви пам'ятаєте ситуацію з Ілсіньо? Колись був прецендент і з Матузалемом. З Мхітаряном ми підписували контракт: якщо раптом він захоче його розірвати, він має на це право і повинен заплатити клубу відступні - 30 мільйонів доларів.

У нього таке право було. Ми поважаємо контракт. У випадку Мхітаряна не було такого пункту, як з Вілліаном або Фернандіньо. У Вілліана була сума відступних 35 мільйонів євро, у Фернандіньо - 50 мільйонів євро. А якщо Генріх бажає розірвати контракт, будь-ласка, заплатіть клубу 30 мільйонів доларів і далі вже продавайте себе хоч за 130 мільйонів. Можливо, футболісту неправильно пояснили адвокати Генріха або ще хтось", - сказав Ахметов.

Разом з тим, за словами президента "Шахтаря", Мхітарян заслуговує на повагу за те, що подякував клубу і його вболівальникам.

"У будь-якому випадку, він молодець, що все-таки набрався сил і мужності, подякував клубу, гравцям, Луческу і вболівальникам.

Мені здається, "Шахтар" багато зробив для Генріха, а Генріх багато зробив для "Шахтаря". Тому ми будемо згадувати те хороше, що він зробив для клубу," - підкреслив Ахметов.

Нагадаємо, Генріх Мхітарян перейшов з "Шахтаря" у дортмундську "Боруссію", підписавши контракт на чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «"Мхітарян молодець, що набрався мужності подякувати "Шахтареві" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі