середа, 11 лютого 2009 14:57

Один Алекс Фергюсон проти 193 головних тренерів (ФОТО)

Цікава статистика динаміки зміни тренерів в клубах, які зараз виступають в англійській Прем"єр-лізі. Виявляється, за 23 роки, які пройшли з того історичного моменту, коли в листопаді 1986 року "Манчестер Юнайтед" очолив Алекс Фергюсон, в цих клубах помінялося аж 193 головних тренерів!

Скільки ж всього колег-суперників побачив за своє життя сер Алекс тільки в чемпіонаті Англії (з урахуванням тих команд, які залишили вищу лігу) важко собі навіть уявити. Напевно не менше трьохсот...

Як видно на приведеній нижче картинці, окрім "МЮ" більш менш стабільна ситуація з головними тренерами ще тільки в "Арсеналі", ну і з натяжкою в "Ліверпулі". Але за кількістю завойованих за цей час трофеїв ні "каноніри" ні "червоні" і близько не стоять поряд з "червоними дияволами". Не говорячи вже про решта, повідомляє terrikon.


Сер Алекс Фергюсон - один на мільйон  (www.terrikon.dn.ua)

Сер Олександр Чепмен Фергюсон (англ. Sir Alexander Chapman Ferguson; народився 31 грудня 1941 року в Глазго, Шотландія), відоміший як Алекс Фергюсон (англ. Alex Ferguson), - шотландський футболіст і футбольний тренер. На чемпіонаті світу 1986 року очолював збірну Шотландії. Впродовж останніх 23 років (з 1986 р.) працює з англійським клубом "Манчестер Юнайтед". Вважається одним з найвидатніших тренерів в історії світового футболу, пише wikipedia.


Зараз ви читаєте новину «Один Алекс Фергюсон проти 193 головних тренерів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі