понеділок, 18 квітня 2011 15:47

"Очолити збірну мені не пропонували" - Блохін

"Очолити збірну мені не пропонували" - Блохін

Олегу Блохіну не пропонували очолити національну збірну України з футболу. Про це екс-тренер нашої команди заявив на прес-конференції в Києві, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Кандидатом на посаду головного тренера збірної я можу бути. Але офіційно мені не пропонували очолити національну команду і хто стане головним тренером я не знаю", - сказав Блохін.

На питання, чи готовий він очолити команду, Олег Блохін відповів: "Дивне питання. Вже писали, що і Марадона готовий, і ще хтось. Було б дивно, якби я сказав, що мені не цікаво очолити збірну України".

Блохін також зазначив, що не контактував з членами виконкому ФФУ, які пропонували його кандидатуру на засіданні 30 березня.

"Я читав у пресі, що Данилов (Віталій Данилов, президент Прем'єр-ліги - Ред.) Виступив і сказав, що десять людей підтримують Блохіна, але це чисто його слова, але він жодного разу зі мною не переговорив", - підкреслив він.

Нагадаємо, 30 березня виконком ФФУ не зміг призначити головного тренера збірної України. Президент федерації Григорій Суркіс пообіцяв, що це буде зроблено 21 квітня, а на посаду претендують три кандидати.

Зараз ви читаєте новину «"Очолити збірну мені не пропонували" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі