четвер, 31 березня 2011 10:15

Григорій Суркіс засумнівався в доцільності запрошення Ліппі в збірну

Григорій Суркіс засумнівався в доцільності запрошення Ліппі в збірну

Президент ФФУ Григорій Суркіс розповів про те, чи може італійський фахівець Марчелло Ліппі стати кандидатом на посаду наставника збірної України крім озвученої трійки претендентів Яковенко-Блохін-Калитвинцев, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Мені часто задають питання, яке, в тому числі, пролунало і на засіданні Виконкому: "А ось Ліппі - це серйозно чи несерйозно?". Ну, напевно, могло бути серйозно. Можу повторити, що якби відомих всім подій в нашому футбольному господарстві не сталося, кандидатура Ліппі розглядалася б.

Але наскільки це доречно сьогодні, за 14 місяців до початку Євро-2012, я не знаю. Крім того, також зовсім неясно, наскільки зараз вільний від зобов'язань сам Ліппі. Мені нічого про це невідомо", - підкреслив президент федерації.

Нагадаємо, раніше президент Федерації футболу України Григорій Суркіс на брифінгу за підсумками засідання Виконкому ФФУ розповів про можливих кандидатів на пост тренера збірної України.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс засумнівався в доцільності запрошення Ліппі в збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі