субота, 06 листопада 2021 11:43

"Ньюкасл" пропонує шалені гроші за голкіпера "Барселони"

"Ньюкасл" пропонує шалені гроші за голкіпера "Барселони"
"Барселона" не вражає в нинішньому сезоні. Фото: Reuters

"Ньюкасл Юнайтед" виявляє інтерес до голкіпера "Барселони" Марка-Андре тер Штегена, повідомляє Sky Sport Germany. За даними джерела, англійський клуб пропонує каталонцям €55 млн за німецького голкіпера.

Раніше стало відомо, що "Ньюкасл" придбав фонд уряду Саудівської Аравії. Нові власники клубу мають величезні фінансові можливості. Очікується, що тепер вони активно вкладатимуться у розвиток "сорок".

У команді зміниться головний тренер. Раніше у відставку було відправлено Стіва Брюса. Очікується, що його в "Ньюкаслі" змінить Едді Хау.

Згідно з відомостями інсайдера Фабріціо Романо, 43-річний фахівець підпише контракт із "Ньюкаслом" до 2024 року. Фінансові деталі угоди поки що невідомі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко переміг в українському дербі: результати матчів Ліги чемпіонів

Раніше повідомлялося, що керівництво "сорок" розглядає можливість запрошення Еріка тен Хага з "Аяксу", Роберто Мартінеса зі збірної Бельгії, Стівена Джеррарда з "Рейнджерс" та Унаї Емері з "Вільярреалу". Також ЗМІ пов'язували "Ньюкасл" із Дженнаро Гаттузо, Паулу Фонсекою та Люсьєном Фавром, які на даний момент перебувають у статусі вільних агентів.

Зараз ви читаєте новину «"Ньюкасл" пропонує шалені гроші за голкіпера "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі