вівторок, 18 січня 2011 14:48

НСК "Олімпійський" буде відкрито в День Незалежності

НСК "Олімпійський" буде відкрито в День Незалежності

Головну арену Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року - НСК "Олімпійський" у Києві - відкриють в день двадцятої річниці Незалежності України.

Таку пропозицію висловив Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

Як повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012", стадіон, який прийматиме вирішальний матч континентальної першості, планують презентувати урочистою театралізованою церемонією 24 серпня цього року.

У той же час роботи з реконструкції об'єкта проходять згідно із затвердженим графіком, і вже до 1 липня будівництво київської арени буде завершено.

Як зазначив Борис Колесніков, перший футбольний матч на стадіоні відбудеться у вересні за участю київського "Динамо" в рамках розіграшу Ліги чемпіонів або Ліги Європи.

Раніше допускалася можливість, що НСК "Олімпійський" прийме матч між збірними України та Франції, який заплановано на 6 червня.

На даний момент на стадіоні встановлюють дах та готують "гостинну зону", де колись були тенісні корти та  інші спортмайданчики, котрі зруйнували перед Новим роком.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «НСК "Олімпійський" буде відкрито в День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі