понеділок, 10 січня 2011 17:50

Зону навколо "Олімпійського" облаштують за 2011 рік

Зону навколо "Олімпійського" облаштують за 2011 рік

У рамках підготовки Києва до Євро-2012 протягом 2011 структурними підрозділами столичної адміністрації передбачено виконати ряд заходів щодо облаштування та благоустрою міського простору 1,5-кілометрової зони навколо НСК "Олімпійський".

Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з розпорядженням Головне управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища до 1 червня 2011 розробить схему розташування туристично-інформаційних центрів і пунктів, і малих архітектурних форм у центральній частині міста, що реалізують пресу, сувенірну продукцію та квіти.

Головному управлінню житлового господарства доручено до 1 жовтня цього року створити паспорти фасадів житлових будинків, розташованих в 1,5-кілометровій зоні, виконати їх ремонт, декорування та фарбування. Крім того, силами управління буде розроблений єдиний зразок макета будинкових покажчиків з назвою вулиць та номерів будинків з обов'язковим дублюванням всіх написів латинськими літерами.

А Головне управління транспорту та зв'язку КМДА до 1 березня 2011 р. розробить схему організації дорожнього руху в центральній частині міста під час проведення фінальної частини чемпіонату та схему маршрутного орієнтування між основними об'єктами чемпіонату.

Розпорядженням визначено також ряд завдань і на 2012 р. Так, до 1 березня 2012 КП "Київдорсервіс" виконає планово-профілактичні роботи діючих засобів регулювання дорожнього руху на вулично-дорожній мережі зазначеної зони і впровадить нові.

У свою чергу, комунальне підприємство "Київміськсвітло" до 1 березня 2012 облаштує вулиці необхідними елементами освітлення.

Згідно з розпорядженням, КП "Київтранспарксервіс" до 1 квітня 2012 р. доручено забезпечити створення додаткових паркувальних місць у межах 1,5-кілометрової зони навколо НСК "Олімпійський".

Розпорядженням також визначено, що до 1 квітня 2012 комунальне об'єднання "Київзеленбуд" має виконати роботи з ремонту, реконструкції, відновлення та благоустрою зелених насаджень в центральній частині столиці і на головних туристичних маршрутах у 1,5-км зоні навколо головного стадіону Києва.

Комунальній корпорації "Київавтодор" до 1 травня 2012 доручено виконати поточний і капітальний ремонт доріг і тротуарів в межах 1,5-км зони навколо головної спортивної арени столиці. А також здійснити ремонт, санацію і перекладання інженерних мереж в 1,5-км зоні (на бульварі Лесі Українки та вулиці Червоноармійської) до 14 жовтня 2011.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Зону навколо "Олімпійського" облаштують за 2011 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі