середа, 10 липня 2013 15:13

Новим наставником Мілевського може стати колишній футболіст "Шахтаря"

Новим наставником Мілевського може стати колишній футболіст "Шахтаря"
Новачок Серії А близький до підписання гравця ФОТО: sport-xl.net

Футбольний клуб "Ліворно" цікавиться форвардом "Динамо" Артемом Мілевським. Про це повідомляє відомий італійський журналіст Джанлука ді Марціо. Сьогодні футболіст, його агент і президент "Ліворно" в Генуї обговорять можливий контракт форварда.

Журналіст повідомляє, що між клубами досягнуто домовленість про трансфер. Відзначимо, контракт Мілевського з "Динамо" закінчується 2 вересня - саме в той день, коли закривається трансферне вікно в Італії.

Нагадаємо, "Ліворно" щойно повернувся в Серію А, а тренує команду Крістіано Лукареллі, який в 2007-2008 грав за донецький "Шахтар". У складі "гірників" нападник провів півроку, зігравши за цей час у 12 матчів у ЧУ (4 голи) і здійснивши свою мрію — матчі у Лізі чемпіонів (9 матчів / 4 голи).

Додамо, що мексиканець Нері Кастільо, відомий вболівальникам за виступами в Україні, підписав контракт з "Райо Вальєкано" на один рік.

Для 29-річного Нері Кастільо це буде вже дев'ятий клуб у шостій країні за всю кар'єру. До цього він виступав за "Шахтар" і "Дніпро" (Україна), "Олімпіакос" та "Аріс" (Греція), "Манчестер Сіті" (Англія), "Чикаго Файр" (США), "Пачука" і "Леон" (Мексика).

Зараз ви читаєте новину «Новим наставником Мілевського може стати колишній футболіст "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі