четвер, 20 червня 2013 10:16

"Я тренувати п'яних не вмію" - Блохін поговорив з "батьком Мілевського"

"Я тренувати п'яних не вмію" - Блохін поговорив з "батьком Мілевського"
Блохін зізнався, що "Динамо" не буде продовжувати контракт з Алієвим ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Відомий російський пранкер Vovan222, по телефону розіграв головного тренера "Динамо" Олега Блохіна, представившись батьком Артема Мілевського.

Він попросив, щоб Олег Володимирович повернув його сина в клуб. Як розповів Олег Блохін, Мілевський приходив п'яним на тренування, і його в "Динамо" більше не буде.

"Напевно, треба ж приходити не п'яним на тренування. Скажу чесно, я п'яних людей тренувати не вмію.

Друге. Якби він грав, не гуляв, то й не було б проблем. Я з ним багато разів розмовляв, але це так нічим і не закінчилося.

Якщо він вважає, що можна десь там всю ніч гуляти, а потім грати в футбол — то це неможливо. Якщо тебе "випирають" з команди, то зроби висновки. Почни займатися, доведи зрештою, що ти можеш змінитися. А він поїхав гуляти і викладає всі фотографії в інтернеті, де вони гуляють і п'ють.

Наприклад, Алієв приходить на тренування і тренується, а Мілевський - ні! Він запізнюється, приходить п'яним. Я що, буду дзвонити о третій годині і нагадувати, що о 12 у нас тренування? Це повна маячня", - розповів Олег Блохін.

Також тренер "Динамо" зізнався пранкеру і "батьку Мілевського", що клуб не буде продовжувати контракт з Алієвим.

"В Алієва ще півроку контракту з "Динамо". З футболістом продовжувати контракт ми не будемо, я вам відверто кажу. Алієв не буде грати в київському "Динамо", як і Мілевський", - сказав коуч.

Зараз ви читаєте новину «"Я тренувати п'яних не вмію" - Блохін поговорив з "батьком Мілевського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі