понеділок, 25 листопада 2019 15:35

Новий тренер Ястремської погрожує судом за чутки про роман з українкою

Новий тренер Ястремської погрожує судом за чутки про роман з українкою
Даяна Ястремська завершила сезон на 23 місці у світовому рейтингу. Фото: рейтер

Німецький тренер Саша Баін пригрозив судом фанатському тенісному акаунту. Причина – поширення чуток про його стосунки з 19-річною Даяною Ястремською.

Акаунт під назвою WTA Tea поширив інформацію про роман між 35-річним тренером та тенісисткою. Але після заяви Баіна твіт було видалено.

Баін написав, що доручить своєму адвокату розібратися із ситуацією, якщо WTA Tea ще раз поширить неправдиву інформацію про нього та Ястремську подасть до суду.

"Якщо я ще раз побачу, що ваш акаунт поширює подібні чутки, цим займеться мій адвокат. Я втомився від людей, які вважають, що в соціальних мережах можна без наслідків говорити все, що завгодно. Все одно сподіваюся, що у вас все буде в порядку, і це був останній раз. У мене все",– цитує "24 канал" німецького тренера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У кожному матчі відстоюю прапор України" - Світоліна про виступ на Кубку Кремля

Попереднім тренером Ястремської був Олів'є Женон. Українка припинила з ним співпрацю у вересні 2019 року. 21 листопада 22 ракетка світу оголосила про початок роботи з Баіним.

Зараз ви читаєте новину «Новий тренер Ястремської погрожує судом за чутки про роман з українкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі