понеділок, 31 січня 2022 18:04

Новачок стріляє дублем. "Шахтар" здобув другу перемогу на зборі в Туреччині

Новачок стріляє дублем. "Шахтар" здобув другу перемогу на зборі в Туреччині
Радість футболістів "Шахтаря". Фото: ФК "Шахтар"

У понеділок, 31 січня, підопічні Роберто Де Дзербі зустрілися з белградською "Црвеною Звездою".

Команди грали в Туреччині рівно рік тому. Той матч завершився з рахунком 0:0. Цього разу було забито аж п'ять голів, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шестиразовий чемпіон Франції оголосив про перехід гравця "Шахтаря"

На 13-й хв. Майкон лівою ногою накинув м'яч у штрафний майданчик, а Михайло Мудрик вискочив з-за спини захисника і замкнув головою.

За п'ять хвилин дебютний гол за донецький клуб забив Давид Нерес. Мудрик заробив штрафний, Майкон струсонув поперечину, а Нерес встиг на добивання.

У середині другого тайму "Црвена Звезда" зрівняла рахунок. Саного після подачі кутового головою пробив у штангу, а Драгович був першим на підбиранні. А Омойжуанфо з лінії воротарського замкнув простріл Драговича.

Вирвав перемогу "Шахтар" на 72-й хв. Давид Нерес оформив дубль ударом із півкола штрафного майданчика. М'яч двічі підстрибнув, і голкіпер його не взяв.

Також зазначимо, що Анатолій Трубін потягнув потужний удар Павкова з 11-метрової позначки.

До цього на зборі в Туреччині "Шахтар" не зміг перемогти "Маріуполь", а також розгромив "Вольфсбергер". Донеччани прибули на збір 16 січня.

Завершиться збір 2 лютого. Спарингів на даному етапі у команди більше не заплановано.

Зараз ви читаєте новину «Новачок стріляє дублем. "Шахтар" здобув другу перемогу на зборі в Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі