неділя, 09 серпня 2009 10:48

Нінкович оформив перший дубль в "Динамо" (ВІДЕО)

Нінкович оформив перший дубль в "Динамо" (ВІДЕО)

"Іллічівець" приємно здивував і бажанням боротися, і, власне, дуже непоганою грою. У першому таймі гості дуже спокійно оборонялися, майже не дозволяючи гравцям "Динамо" створювати моменти. Хоча, звичайно, м"яч весь час був у киян, але "Іллічівець" продемонстрував хорошу гру в захисті, не давши зіграти супернику.

Тайм другої вийшов дуже цікавим! Особливо з урахуванням того, що пенальті таки був призначений. Тут вже все явно і очевидно - Єрьоменко порушив правила на супернику, який, вже йшов до краю карного майданчика, і особливої загрози воротам Шовковського не ніс. Проте, пенальті і неточний удар Кривошеєнка! Гравець "Іллічівця" цілився в лівий нижній кут, а потрапив тільки в рекламний банер за воротами.

Відразу після цього киянам вдалося забити перший гол. Нінкович красивим ударом з лінії штрафної послав м"яч у кут. Динамівці почали тайм так активно, що здавалося, чергового розгрому не уникнути. А ось молодий форвард "Іллічівця" Кас"ян думав по-іншому. Нагадаємо, йому вдалося відзначитися і в минулому турі, коли він забив у ворота запорізького "Металургу". Сьогодні ж Олександр в боротьбі з Юссуфом пропхнув м"яч повз Шовковського - другий пропущений гол "Динамо" в поточному чемпіонаті.

Природно, господарів не влаштовувала нічия, а тому активність "Динамо" привела до м"яча Олега Гусєва, який під кутом вискочив на Романенка, спокійно відправивши кулю у ворота. Тут відзначаємо хороший пас Нінковича. Футболісти "Динамо" скористалися можливістю забити третій гол - тут вже сам Нінкович, обігравшись з Мілевським, вийшов один на один, пославши м"яч у сітку.

Динамо - Іллічівець 3:1

Голи: Нінкович, 54, 87, Гусєв, 61 - Кас"ян, 58

Динамо: Шовковський, Єрьоменко, Бетао (Кравченко, 46), Хачеріді, Несмачний, Вукоєвич, Юссуф, Нінкович, Гусєв (Гіоане, 86), Ярмоленко, Мілевський (Гільєрме, 88)

Іллічівець: Романенко, Микицей (Григорик, 78), Чучман, Самусевес, Савін, Пуканич (Ярошенко, 68), Мельник, Кашевський, Тищенко (Кривошеєнко, 46), Кирильчик, Кас"ян

Попереджені: Бетао, Ярмоленко, Несмачний, - Кас"ян, Чучман, Савін

На 53 хвилині Кривошеєнко не забив пенальті (повз)

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Нінкович оформив перший дубль в "Динамо" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі