середа, 15 жовтня 2008 11:16

Нігерійський король висловив своє співчуття Пітеру

Монарх королівства Ойо, що входить до складу Нігерії, Оба Ламіді Адейемі висловив співчуття з приводу програшу Семюела Пітера в поєдинку за титул чемпіона WBC в суперважкій вазі проти Віталія Кличка, і вважає винним у поразці тренерський штаб нігерійця.

"Дуже шкода, що він програв, - цитує слова монарха Allboxing.ru. - Проте я радий, що він зумів критично оцінити ситуацію і вчасно викинути рушник. Уникнувши бою зараз, він зберіг себе для наступних поєдинків".
Оба Адейемі, який сам займався боксом в молодості, відзначив, що Пітер не розумів, як нейтралізувати перевагу суперника в зрості та довжині рук, і закликав тренерів ретельно вивчити бій і провести повну технічну перебудову, перш ніж вимагати реваншу.

"Боксер повинен по максимуму використовувати свої якості, щоб створити складнощі суперникові, і українець зробив саме це. Дуже шкода. Я б порадив тренерам Пітера гарненько вивчити ситуацію, щоб не приймати необдуманих рішень", - заявив король.

Зараз ви читаєте новину «Нігерійський король висловив своє співчуття Пітеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі