вівторок, 14 жовтня 2008 13:57

Дружина Кличка не проти повернення чоловіка у ринг

Наталія Кличко, дружина чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка, заявила, що була впевнена у перемозі свого чоловіка над вже колишнім чемпіоном світу, нігерійцем Семюелем Пітером.

"Я, як ніхто знала, який для Віталія цей бій був важливий. Як довго він мріяв про нього. Я переживала, щоб нічого не перешкоджало Віталію досягти своєї мети. Але в тому, що він переможе, я була впевнена", - сказала Наталія Кличко.

Також дружина Віталія повідомила, що не зупинятиме чоловіка, якщо той продовжить виступати на ринзі.

"Що б я йому не казала, його переконати неможливо. Він все зробить по-своєму. Як і на цей раз. Я його не зупинятиму, адже у Берліні Віталій ще раз довів, що є блискучим спортсменом. Я дивилася на свого чоловіка та зрозуміла, що природа дала йому не тільки унікальні фізичні дані, але і здатність гостро мислити, приймати правильні рішення. Коли голова та тіло працюють однаково добре, результати виходять чудовими", - каже Наталія Кличко.

"mignews.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Дружина Кличка не проти повернення чоловіка у ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі