субота, 17 листопада 2012 12:22

"Нічого подібного про Конькова я говорити не міг" - Коноплянка

"Нічого подібного про Конькова я говорити не міг" - Коноплянка
Коноплянка: "У мене немає сторінки в цій мережі". Фото: dynamo.kiev.ua

На цьому тижні ряд ЗМІ процитували нібито twitter-акаунт Євгена Коноплянки, в якому він безсторонньо відгукується про президента ФФУ Анатолії Конькова.

Однак сам футболіст заявив, що він не має ніякого відношення до сторінці в соціальній мережі і ніколи нічого поганого про Конькова не говорив.

"Кілька днів тому в Інтернеті були розтиражовані нібито мої слова, безсторонні і навіть образливі, про президента Федерації футболу України Анатолія Конькова. Хочу заявити: нічого подібного я говорити не міг. Більш того, у мене взагалі немає сторінки в мережі, де були опубліковані ці слова. Зі свого боку буду добиватися видалення цієї підробленої сторінки і покарання її творців.

Я глибоко поважаю Анатолія Конькова і як чудового в минулому футболіста, і як главу нашої Федерації. Шкода, що комусь спало на думку виставити мене у вкрай невигідному світлі в очах гравців і тренерів збірної України, керівництва Федерації футболу, футбольної громадськості нашої країни, величезної вболівальника аудиторії".

Відзначимо, що Фейкові акаунти в Twitter давня розвага блогерів, особливо на Заході. В Україні це також входить у моду. Втім, деякі футболісти не бояться ділитися своїми думками в інтернеті. Одним з таких, наприклад, є Максим Калініченко, а в Росії великою популярністю користується акаунт Романа Широкова.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого подібного про Конькова я говорити не міг" - Коноплянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі