субота, 28 вересня 2019 10:02

"Нічого не використовував із методики Лобановського" – Хацкевич

"Нічого не використовував із методики Лобановського" – Хацкевич
Хацкевич не вважає себе учнем Лобановського. Фото Рейтер

Колишній головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про "динамівські серця" на тренерському посту.

Повідомляє "Трибуна".

"З одного боку, це плюс, адже це традиції клубу, ти знаєш, в який клуб прийшов. У цього клубу дуже багата історія, і вона тебе стимулює, адже ти не маєш права підвести тих людей, які довірили тобі це місце, ти не маєш права підвести вболівальників.

Не буду говорити за інших, але особисто я взагалі нічого не використовував з того, що було при Лобановському. У мене є свій напрямок, я дотримуюся його. Може бути, десь наші погляди з Сергієм Ребровим збігаються. У плані контролю м'яча і тренувального процесу. Мені хотілося додати більше агресії і швидкості.

Кажуть, команда не біжить. А куди бігти, коли ти 95% матчів граєш в позиційній атаці? Граючи проти "Динамо" і "Шахтаря", у команд стоїть завдання надійно відіграти в обороні, не дати простір, а якщо вийде, [то забити]. "Шахтарю" це вдається, тому що індивідуальна майстерність [вище]", - сказав Хацкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не привітав з перемогою на молодіжному Кубку світу" – Супряга розкритикував Хацкевича

Хацкевич був звільнений з "Динамо" в серпні, після вильоту з Ліги чемпіонів від "Брюгге".

Зараз ви читаєте новину «"Нічого не використовував із методики Лобановського" – Хацкевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі