четвер, 04 листопада 2010 11:49

Нічия у матчі проти "Сампдорії" не стане трагедією для Маркевича

Нічия у матчі проти "Сампдорії" не стане трагедією для Маркевича
Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич вважає, що нічийний результат у матчі Ліги Європи проти "Сампдоріі" не стане трагедією для його команди.

"Ми чудово розуміємо, що "Сампдорії" треба вигравати, але нам теж нікуди подітися. Нас чекають дві гри на виїзді, тут і в Ейндховені. Сподіваємося, що гра буде цікавою для глядачів. Ми постараємося показати гарний футбол, ну а результат який буде - побачимо. Звичайно, "Сампдорія" - хороша команда і нічийний результат для нас не буде трагедією", - сказав Маркевич, якого цитує офіційний сайт "Металіста".

Тренер також зазначив, що відсутність дискваліфікованого Тайсона не повинно негативно позначатися на грі команди. "Звичайно, Тайсон для нас - знакова фігура, але раз так сталося, будемо грати без нього. З "Сампдорією" - тайм, і з ПСВ - більшу частину матчу, ми вдесятьох взагалі грали. Є невеликі проблеми в цьому плані. Але той, хто вийде сьогодні на поле замість Тайсона, сподіваюся, зіграє не гірше", - підкреслив наставник харків'ян.

Нагадаємо, матч "Сампдорія" і "Металіст" розпочнеться сьогодні у Генуї о 22:05 за київським часом. У цей же час в Іспанії вийдуть на поле "Севілья" і "Карпати". На дві години раніше в Києві почнуть свій матч "Динамо" і "Алкмаар".
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Нічия у матчі проти "Сампдорії" не стане трагедією для Маркевича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі