пʼятниця, 27 липня 2012 13:15

Недовєсов зачохлив першу ракетку турніру в Астані

Недовєсов зачохлив першу ракетку турніру в Астані
Олександр Недовєсов вибив з турніру тенісиста з першої сотні ФОТО: sapronov-tennis.org

Український тенісист Олександр Недовєсов вийшов у чвертьфінал челленджера з призовим фондом 125 000 $ в Астані, Казахстан.

У матчі другого раунду у напруженому матчі за 2 години 33 хвилини українець зламав опір першої ракетки турніру Седріка-Марселя Штебе з Німеччини: 7-6 (4) 5-7 6-4.

Олександр міг здобути перемогу у двох партіях - у другому сеті він лідирував 4-1.

Однак Штебе зумів перевести матч у вирішальний сет, в якому першим же зробив брейк - у сьомому геймі, але все ж Недовєсов відразу ж зробив зворотний брейк, а потім зміг утримати свою подачу, відігравши два брекпойнта.

Недовєсову вдалося завершити матч на свою користь з третього матчболу.

Це перша ігрова перемога Олександра над тенісистом першої сотні у професійній кар'єрі. Кілька років тому Саша зустрічався з американцем Тейлором Дентом у першому раунді челленджера в Талсі. Але в тому випадку американський тенісист, який перебував тоді в числі 100 кращих гравців світу, відмовився від продовження боротьби в другому сеті через травму.

Наступним суперником українця стане російський тенісист Євгеній Донськой, посіяний під 5 номером.

Ілля Марченко також вийшов до чвертьфіналу турніру в Астані. У матчі другого раунду донеччанин обіграв представника Казахстану Юрія Щукіна: 3-6 6-1 6-1. Наступним суперником Іллі стане Брайдан Кляйн з Австралії.

Денис Молчанов вийшов у півфінал змагань у парному розряді цього турніру. У чвертьфінальному матчі російсько-українська пара Кравчук / Молчанов. посіяна під першим номером, завдала поразки хорватському дуету Марчана / Мектіч: 6-4 1-6 10-3.

Зараз ви читаєте новину «Недовєсов зачохлив першу ракетку турніру в Астані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі