середа, 23 лютого 2022 21:15

Не забуває своє коріння. Олімпійська чемпіонка з Франції підтримала Україну

Не забуває своє коріння. Олімпійська чемпіонка з Франції підтримала Україну
Естель Мосселі виграла золоту медаль на Іграх 2016 року. Фото: Instagram.com/estelle.mossely

Олімпійська чемпіонка з боксу 29-річна Естель Мосселі висловила підтримку Україні через агресію Росії.

Француженка має українське походження. Її мати з Козятина, а тато родом із Конго. Естель народилася у Франції, куди переїхали її батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтримали Україну. "Манчестер Юнайтед" відмовився від послуг російського спонсора

"Мій душевний стан: я готуюся до боксу, я сповнена рішучості. Важливий бій для мене, повернення після більш ніж року без виступу на ринзі. Я могла, я хотіла, але речі не завжди йдуть так, як ти хочеш. Крім того, зараз я простежу, щоб це сталося саме так, як я хочу. Ми готові виборювати повагу? Чи зумовлені ми боротися за повагу? Я так не думаю, але іноді у нас немає вибору. Боріться за нашу свободу.

Думка до тих, хто готується до небажаної війни, і до тих, хто страждає від неї й сьогодні. Мене до глибини душі зачепило те, що відбувається на землях моїх предків. Світ був би набагато кращим, якби правила та повага застосовувалися до всіх добровільно чи примусово", - написала Мосселі в Instagram.

Мосселі - володарка золотої медалі Олімпійських ігор-2016 в Ріо-де-Жанейро, де виступала у ваговій категорії до 60 кг. Також вона багаторазова переможниця та призерка світових і континентальних першостей.

Зараз ви читаєте новину «Не забуває своє коріння. Олімпійська чемпіонка з Франції підтримала Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі