субота, 05 березня 2022 15:25

Не до баскетболу. "Прометей" розпустив гравців та знявся з Ліги чемпіонів

Не до баскетболу. "Прометей" розпустив гравців та знявся з Ліги чемпіонів
Володимир Дубінський зробив "Прометей" лідером українського баскетболу. Фото: "БК Прометей".

Президент "Прометея" Володимир Дубінський повідомив про розпуск клуба.

Через початок війни проти Росії баскетбольний клуб припиняє свої виступи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти без баскетболу. Євроліга вигнала три російські клуби

"Дорогі друзі, фанати та вболівальники СК "Прометей". Сьогодні у нашій Україні йде війна. Нами було прийнято не просте, але, впевнений, вірне рішення розпустити всі команди СК "Прометей", та відмовитись від участі чоловічої команди БК "Прометей" у Лізі Чемпіонів.

Сьогодні всі наші гроші, засоби та сили спрямовані на захист України, підтримку наших ЗСУ та територіальної оборони. Ми точно переможемо! Все буде Україна! А все інше потім.

Відсьогодні прийняв рішення для себе особисто і видав наказ по всіх наших підприємствах, що і я, і всі ми повинні і будемо розмовляти тільки українською мовою. Це моя остаточна громадянська позиція", – написав Дубінський в Facebook.

"Прометей" - чинний чемпіон України та лідер таблиці Суперліги України. Команда із Кам'янського змогла вийти до 1/8 Ліги чемпіонів. "Прометей" перебував на зборах у Чехії, а тепер вирішив припинити свої виступи.

Зараз ви читаєте новину «Не до баскетболу. "Прометей" розпустив гравців та знявся з Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі