четвер, 31 травня 2018 13:09

Назвали офіційні зарплати в "Динамо" - шокуючі дані

Назвали офіційні зарплати в "Динамо" - шокуючі дані
Найбільша офіційна зарплата в "Динамо" у Ігоря Суркіса. Фото: zn.ua

Футболісти і керівники київського "Динамо" отримують дуже скромну офіційну зарплату.

Станом на січень 2018 року найбільше заробляли у столичному клубі Олег Гусєв, Денис Гармаш та Євген Хачеріді. Їхня зарплата становила 20 204 грн, інформує "Українська правда", посилаючись на зарплатну відомість столичного клубу.

За неофіційною інформацією УП, в останній рік зарплата Гусєва в київській команді була на рівні $50 тис. на місяць.

Нинішній капітан "Динамо" Віктор Циганков отримує в команді трохи більше 19 тис. грн на місяць. Сергій Сидорчук - понад 20 тис. грн.

За інформацією джерел, у того ж Сидорчука зарплата "в конверті" на рівні €1 млн на рік. Тобто, понад €80 тис. на місяць.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич, за відомістю, за свою роботу отримує 18 тис. грн. на місяць. А найбільше серед тренерського штабу зарплата у тренера воротарів Михайла Михайлова - понад 22 тис. грн на місяць.

Серед легіонерів найбільшу зарплату має Дьємерсі Мбокані - 20 191 грн на місяць. У інших закордонних гравців "Динамо" вона становить від 13 до 19 тис. грн на місяць.

Спортивний директор "Динамо" Олексій Михайличенко заробляє лише 10 тис. грн. А генеральний директор клубу Реваз Чохонелідзе, який свого часу працював в італійському "Мілані", отримує ще менше - 9 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс розповів про кадрові втрати і чи звільнятиме головного тренера

Найбагатшим за зарплатою є президент "Динамо" Ігор Суркіс. Він отримує 40 тис. грн на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Назвали офіційні зарплати в "Динамо" - шокуючі дані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі