середа, 01 грудня 2021 21:49

Назвали матч, після якого "Мілан" вирішив купити Шевченка

Назвали матч, після якого "Мілан" вирішив купити Шевченка
Шевченко 7 років відіграв за "Мілан". Фото: Reuters

Колишній головний тренер "Мілана" Альберто Дзаккероні розповів La Gazzetta dello Sport про те, як він переглядав Андрія Шевченка у матчі Ліги Чемпіонів між "Арсеналом" та "Динамо" (1:1).

"Берлусконі ніколи не посилав мене подивитися гравців наживо, але тут він попросив мене надіслати докладний звіт після гри. Я написав друкованими літерами, що треба негайно його брати.

"Динамо" тоді провело оборонний матч, але вони з Ребровим були з іншої планети. Кияни тоді зупинили "Арсенал" Бергкампа, зігравши 1:1.

У нас із помічником сумнівів не було – треба було його брати, і крапка. Після тієї ночі Берлусконі вирішив його підписати. Решта вже історія", – сказав Дзаккероні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Ребров не очолив збірну України

У тому розіграші Ліги чемпіонів київське "Динамо" вийшло з групи з "Арсеналом" і дійшло до півфіналу Ліги чемпіонів, де у драматичній боротьбі поступилося "Баварії" – 3:3 та 0:1.

Зараз ви читаєте новину «Назвали матч, після якого "Мілан" вирішив купити Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі