пʼятниця, 15 жовтня 2010 08:37

Наша "молодіжка" буде несіяною на ЧЄ-2011

Наша "молодіжка" буде несіяною на ЧЄ-2011
Жеребкування молодіжного чемпіонату Європи, який влітку наступного року пройде в Данії, відбудеться 9 листопада в Ольборзі. У число сіяних команд потрапили господар турніру збірна Данії, а також команди Чехії, Іспанії та Ісландії.

Данці потрапили до числа сіяних по праву організатора чемпіонату, тоді як чехи, іспанці та ісландці досягли цього завдяки кращим результатам у відбірковій кампанії. Збірна Чехії, яка перемогла у п'ятій групі, стала єдиною командою, що пройшла кваліфікацію без поразок.

Ісландці зайняли в тій же групі друге місце, відставши від чехів, проте в цілому провели блискучий цикл, відкинувши на третю сходинку молодіжну збірну Німеччини - чинного чемпіона Європи. Іспанці за весь відбірковий турнір втратили лише п'ять очок, поступившись пальмою першості в четвертій групі голландцям, які у стикових матчах програли українцям.

У число чотирьох несіяних команд потрапили збірні Швейцарії, Білорусі, України, а також англійці - срібні призери чемпіонату Європи-2009. Жеребкування, в ході якої вісім команд будуть розбиті на дві групи, пройде 9 листопада в Ольборзі і почнеться о 15:00 за європейським часом.

Фінальний турнір молодіжного чемпіонату Європи пройде з 11 по 25 червня 2011 року в Орхусі, Хернінгу, Віборгу та Ольборзі.
За матеріалами УЕФА
Зараз ви читаєте новину «Наша "молодіжка" буде несіяною на ЧЄ-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі