вівторок, 25 серпня 2020 23:46

Головний тренер "Шахтаря" прокоментував поразку від "Динамо"

Головний тренер "Шахтаря" прокоментував поразку від "Динамо"
Кашру вдруге поспіль програв Суперкубок. Фото Рейтер

Тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував поразку своєї команди в матчі проти київського "Динамо" за Суперкубок – 1:3.

"Футбол – це така гра, за якою стежать мільйони уболівальників. Тому що відбувається багато несподіваних речей. Суперник майже не атакував, але завдав три удари і забив три м'ячі. Ми створили величезну кількість моментів, але їх не вдалося реалізувати. Замість цього пропустили втретє. Тренер і команда повинні прийняти результат і продовжувати працювати після такої несправедливості. Тому що результат не відображає гри.

Ми не відходили від свого ДНК, намагаючись дістатися до воріт суперника. "Динамо" зуміло скористатися нашими помилками і виграло. У нас було 72% володіння м'ячем, але цього вочевидь було недостатньо. Коли пропускаєш, завжди є помилки, але я думаю, що їх можна було уникнути. Не можу звинувачувати своїх гравців в події. Потрібно зосередитися на нашій меті – стати чемпіонами України, а не шукати якісь відмовки.

Луческу? Я ніколи б не грав проти тренера. Моя команда грає проти іншої команди, якою управляє мій колега. Луческу завжди буде дуже шанованою постаттю в Україні", — сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Динамо" перемогло "Шахтар" в Суперкубку України

Луїш Каштру удруге поспіль програв матч за Суперкубок. Минулого року він теж поступився "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер "Шахтаря" прокоментував поразку від "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі