четвер, 04 вересня 2014 16:45

"Нас змушували вчити чужу історію, поважати зрадників" - фани "Севастополя" подякували Путіну

"Нас змушували вчити чужу історію, поважати зрадників" - фани "Севастополя" подякували Путіну

Фани севастопольського клубу СКЧФ написали листа президентові Росії Володимиру Путіну, в якому подякували за анексію Криму.

Про це повідомляється на сторінці фанатів "Вконтакте".

"Шановний Володимир Володимирович! Дозвольте ще раз від імені всіх уболівальників футбольного клубу "СКЧФ Севастополь", і просто від всіх севастопольців, висловити Вам свою безмежну вдячність, велику вдячність і глибоку повагу за виконану Вами роботу щодо статусу Севастополя і Криму! Ми дякуємо Вас за наші щасливі обличчя, за спокій в наших сім'ях, за мирне небо над головами!", - написали вболівальники СКЧФ.

"Севастопольці завжди свято шанували історію нашого міста-героя. Незважаючи ні на які вказівки влади, футбольні вболівальники Севастополя співали наш гімн про місто російських моряків на стадіоні в дні футбольних матчів. Нам забороняли! Змушували вчити чужу історію, слухати іншу мову, поважати зрадників і покладати на їхні пам'ятники квіти. Шановний Володимир Володимирович, Ви дали нам всім можливість жити новим життям, бачити впевнене майбутнє наших дітей і гідну старість наших батьків. Севастопольці просять Вас не допустити краху севастопольського футболу, який був завжди істинно російським, і крах якого стане локальною перемогою наших недругів, які плекають надії на антиросійське виховання севастопольців", - йдеться в листі вболівальників.

Нагадаємо, раніше УЄФА заявляв, що не визнаватиме матчі кримських клубів під егідою РФС.

Зараз ви читаєте новину «"Нас змушували вчити чужу історію, поважати зрадників" - фани "Севастополя" подякували Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі