понеділок, 20 червня 2011 11:12

"Нам потрібна була перемога" - іспанці про матч з Україною
6

Фото: Reuters

Після перемоги над збірною України з рахунком 3:0 іспанські футболісти зійшлися на думці, що успіх прийшов до команди заслужено. Набравши сім очок, підопічні Луїса Мільї посіли перше місце в групі В і тепер у півфіналі поміряються силами зі збірною Білорусі.

Головним героєм поєдинку з українцями став Хуан Мата, який забив двічі. "Нам потрібна була перемога, щоб гарантувати собі перше місце, - заявив Мата в інтерв'ю UEFA.com. - І ми провели відмінний матч. Тож я радий, що перша мета досягнута. Тепер хочемо взяти гору в півфіналі, щоб здобути путівку на Олімпіаду".

Схожий в оцінках і нападник іспанців Адріан Лопес, для якого гол у ворота Антона Каніболоцького став вже третім на турнірі.

"Ми показали відмінний футбол і закономірно завоювали три очки, - підкреслив форвард "Депортиво". - Намагаємося грати в тому ж ключі, що й головна збірна. Я б сказав, що сьогодні в нас вийшло, але це не означає, що ми можемо дозволити собі розслабитися. Щоб вийти у фінал чемпіонату Європи треба грати саме на такому рівні".

Гольовий пас Лопесу видав крайній захисник Мартін Монтоя, проходи якого правим флангом неодноразово примушували нервувати українців.

"Я дуже задоволений, що мій простріл призвів до голу, - поділився радістю 20-річний футболіст. - Мені подобається підтримувати атаку, і при першій нагоді намагаюся йти вперед. У двох стартових матчах пробував виконувати подібні передачі, але їм не вистачало ефективності. Сьогодні ж все вдалося якнайкраще".

На шляху іспанців до фіналу стоїть команда Білорусі, яка посіла друге місце в квартеті А. Зустріч суперників пройде у Віборзі в середу, і, схоже, команда Георгія Кондратьєва не може сподіватися на розслабленість опонентів.

"У збірної Білорусі не така репутація, як у нас, але вони по праву вийшли з групи, - зазначив Лопес. - Зараз нам дуже важливо відновити сили. Щоб досягти перемоги над білорусами, треба викластися на сто відсотків".

Не менш рішуче налаштований і хавбек Тьяго Алькантара, який був справжнім мотором атак у грі з українцями.

"Я не сумніваюся, що в найближчі дні ми не будемо думати ні про що інше, окрім як про наступного суперника, - розказав гравець "Барселони". - Сьогодні я пишаюся своїми партнерами, завдяки яким ми здобули такий результат, але вже через кілька днів нас чекає важкий поєдинок, і до нього треба підійти у всеозброєнні".

Зараз ви читаєте новину «"Нам потрібна була перемога" - іспанці про матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі