середа, 17 жовтня 2012 14:14

"Нам бракує одного - забитих голів" - Тимощук

"Нам бракує одного - забитих голів" - Тимощук
"Ми дві гри поспіль діяли першим номером" - Тимощук ФОТО: time-football.com

Лише троє гравців національної збірної України прокоментували поразку від Чорногорії у матчі відбору на ЧС-2014. Тримати удар перед журналістами у змішану зону "Олімпійського" вийшли капітан Анатолій Тимощук, натуралізований серб Марко Девіч та голкіпер Андрій П'ятов, який відбив пенальті у виконанні Стевана Йоветича. Більшість збірників вибралися зі стадіону непомітними для преси.

"Мабуть, трохи незвично, що ми дві гри поспіль діяли першим номером, - каже Тимощук. - В Англії ми використовували зони, які нам давав суперник. З Молдовою потрібно було просто реалізувати свою перевагу. Нам бракує одного - забитих голів. У таких поєдинках хоча б один м'яч, але треба забивати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми сподівалися на краще" - Баль після поразки від Чорногорії

Ми не змогли цього зробити і тому нам не вдалося досягти позитивного результату. У нашій збірній є хороші гравці. Але яким би не був футболіст, у матчах з командами, які весь час обороняються, як це трапилося з Молдовою та Чорногорією, від нього мало що залежатиме. Потрібно налагоджувати командні дії, які вже у свою чергу будуть підкріплюватися індивідуальною майстерністю виконавців. У майбутньому нам потрібно працювати над тим, щоб зламувати насичену оборону суперника.

Після трьох матчів відбору у нас тільки два очки, але поки залишаються навіть теоретичні шанси, у них треба вірити."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до Бразилії. Збірна України програла Чорногорії

Нагадаємо, на 45-й хвилині матчу Деян Дам'янович приніс своїй команді перемогу.

Після фінального свистка вболівальники проводжали збірну України з поля криками "ганьба".

Зараз ви читаєте новину «"Нам бракує одного - забитих голів" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі