четвер, 30 жовтня 2008 19:02

Найкращий бомбардир ЧС-1974 року став президентом польської федерації футболу

Новим президентом Федерації футболу Польщі вибрали Гжегожа Лято, повідомляє sport-express з посиланням на AP. Легенда польського футболу змінить на цій посаді Міхала Лісткевіча, недавно усуненого з посади у зв"язку з корупційним скандалом.

В даний час в Польщі ведеться розслідування, в результаті якого звинувачення можуть бути пред"явлені не тільки чиновникам федерації, але також певним суддям, тренерам і гравцям.

Нагадаємо, відлучивши Лісткевіча, уряд Польщі призначив тимчасову комісію з управління федерацією. Проте ФІФА заперечила проти втручання держави в справи національних футбольних федерацій і висунула ультиматум кабінету міністрів, наказавши відновити незалежне керівництво.

У разі невиконання цих умов збірній Польщі могли зарахувати технічні поразки у ряді відбірних матчів чемпіонату світу-2010. Крім того, країна ризикувала втратити право проведення чемпіонату Європи-2012.

Зараз ви читаєте новину «Найкращий бомбардир ЧС-1974 року став президентом польської федерації футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі