вівторок, 18 грудня 2007 09:14

На Заварова і його дружину здійснений озброєний напад

На Заварова і його дружину здійснений озброєний напад
Напередодні відбулася подія, яку можна розцінити, як замах на сім"ю головного тренера футбольного клубу "Арсенал" (Київ) Олександра Заварова.

Заваров зі своєю дружиною поверталися додому, у дворі будинка, де вони живуть, на них було здійснено озброєний напад. Зловмисник ударив Заварова, а потім навів зброю на дружину тренера.

На щастя, в оперативному порядку з"явилася машина Печерського райвідділу міліції, і правохоронцям вдалося затримати зловмисника. Ним виявився громадянин Платонов Микола Сергійович, що проживає за адресою Круглоуніверситетська, 15. На місце злочину чоловік прибув на двох машинах (можливо, з супроводом) з державними номерами АА 0043 АА і АА 0018 ВК.

За фактом злочину правоохоронці порушили кримінальну справу, і зараз ведеться слідство, а тому в райвідділі відмовляються від яких-небудь коментарів. Проте відомо, що зброя, з якою злочинець пішов на сім"ю Заварових, так само знаходиться в райвідділі.

Відомо і те, що високопоставлені особи клопочуть перед Печерським райвідділом, щоб зловмисник був відпущений на свободу, інформує www.fcarsenal.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «На Заварова і його дружину здійснений озброєний напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі