субота, 21 квітня 2007 15:43

Заварова звинуватили у продажу матчів

Газета "Команда" запропонувала виділити "Арсеналу" гроші на поїздку у Луганськ на матч з "Зорею". Головний тренер команди Олександр Заваров відмовився, повідомляє Футбол.ua.

- І я поясню чому, - зазначив Олександр Анатолійович. - Мені просто соромно жебрачити. Врешті-решт, у клуба є керівництво, що не вклало досі жодної копійки в команду. Зате недавно мене викликали "нагору" і звинуватили... у продажу п"яти останніх матчів. На мою думку, це робиться для того, щоб вбити клин між мною і футболістами, зняти незручного тренера Заварова, який вимагає побудови нормального професійного клубу, з прозорою бухгалтерією і сильною інфраструктурою.

Зрозуміло, керівництву зручніше поставити свого наставника - мовчазного і слухняного. Тому я ось і думаю - їхати мені до Луганська чи ні. З одного боку - дуже хочеться в своєму рідному місті добитися гідного результату. З іншого - якщо ми не дай бог програємо, непотрібні розмови тільки посиляться... У зв"язку з цим, до речі, слід заздалегідь звернути увагу на суддівство майбутнього поєдинку "Зоря" - "Арсенал"!

Тепер безпосередньо про футбол. Гра для нас буде нелегкою, тому що виїзна, але головне - тому що тренувальний процес з початку другого кола фактично зірваний. Дуже хочу добитися перемоги в Луганську, але зіграти за хлопців не можу. Вони ж знаходяться у важкому моральному стані. До того ж наші проблеми посилюють травми: на гаревому покритті пошкодив коліно Герасимюк, розрив м"язу у Чернікова, довга і непроста процедура відновлення належить Мізіну, в його випадку взагалі було невідомо, чи пройде кульгавість. Ще й дискваліфікований Брглес...

Слова Заварова прокоментував гендиректор "Арсеналу" Євген Киржнер.

- Це плід його фантазії. Займатися подібною полемікою в пресі некоректно. Особисто я ні в чому Заварова не звинувачував, можливо щось подібне прозвучало з боку... Я прийшов в клуб тільки з благими намірами, але три місяці - дуже малий термін для кардинальних змін на краще.

Зараз ви читаєте новину «Заварова звинуватили у продажу матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі