четвер, 22 лютого 2007 17:38

Заваров покинув "Арсенал"

  Олександр Заваров
Олександр Заваров

Вранці 22 лютого, напередодні єврокубкового поєдинку "Нансі" - "Шахтар", в лотарінгському містечку пройшла традиційна передматчева нарада представниківУЄФАі делегатів команд-учасниць, повідомляє офіційний сайт "гірників".

Суддя Гжегож Гилевські нагадав присутнім регламент турніру. Крім того, на цьому засіданні була затверджена форма, в якій виступлять сьогодні ввечері "Шахтар" і "Нансі": у матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубка УЄФА 2006/2007 "гірники" надінуть звичну помаранчево-чорну екіпіровку, а лотарінгці - біло-червону. Також було оголошено, що на цю зустріч акредитовано 95 журналістів з різних країн.

Спеціальним гостем, запрошеним нансійцями, став колишній гравець і наставник цієї команди, а нині тренер київського "Арсенала" Олександр Заваров, 45 років. Заради такого випадку він залишив "канонірів", які в даний момент проводять тренувальні збори в Туреччині, і прилетів до Франції. За визнанням Олександра Анатолійовича, сьогодні він вболіватиме за "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «Заваров покинув "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі