четвер, 29 вересня 2011 00:55

На стадіоні "Маккабі" грає три команди
13

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Домашній стадіон тель-авівського "Маккабі", суперника "Динамо" у груповому етапі Ліги Європи, розрахований на 15 тисяч вболівальників. "Блумфілд" побудували у 1962 році. Двічі стадіон був на реконструкції — у 2000 та 2010 роках. Цікаво, що свої домашні матчі на цій арені грають відразу три команди вищої ліги чемпіонату Ізраїлю - "Маккабі", "Хапоель" та "Бней Ієгуда". Ці клуби базуються в Тель-Авіві.

"Матчі команд стараються розводити по різних днях. Інколи стадіон може провести два поєдинки в один день. Їх просто розводять у часі, - розповідає "Gazeta.ua" ізраїльський журналіст Елі Швідлер. Під час прес-конференції Юрія Сьоміна він виконував роль перекладача.

"У 4-5 секторах сидітимуть вболівальники "Динамо". Зазвичай там перебувають фанати "Хапоеля", найпринциповішого суперника "Маккабі", - додав Елі.

На матч киян з ізраїльським грандом квитки коштували вдвічі дорожче, ніж на поєдинки чемпіонату країни.

"Блумфілд" виглядає дуже затишно. Навколо стадіону ростуть високі пальми. Для українського ока це вельми екзотична картина.

Крім футбольних матчів, "Блумфілд" проводить концерти. На стадіоні виступали Scorpions, The Black Eyed Peas і Rihanna.

Нагадаємо, матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи "Маккабі" (Тель-Авів) - "Динамо" (Київ) відбудеться у четвер, 29 вересня. Початок — о 22:05. Пряма трансляція на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «На стадіоні "Маккабі" грає три команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі