понеділок, 13 квітня 2009 14:46

На "Кубку Дерюгіної" Безсоновій не було рівних

На "Кубку Дерюгіної" Безсоновій не було рівних

З 11-го по 12-е квітня Київ приймав Міжнародний турнір з художньої гімнастики Гран-Прі 2009 "Кубок Дерюгіної". Протягом усіх двох днів Палац спорту був заповнений вщент.

П"ять українок брали участь у цьогорічних змаганнях – Аліна Максименко, Дар"я Кушнєрова, Валерія Шуркал, Анна Різатдінова та Анна Безсонова. Саме виступ останньої з нетерпінням чекали усі вболівальники та прихильники цього прекрасного виду спорту.

Від помилок, ніхто не застрахований, це спорт

І Анна не підвела. Набравши 111.075 балів наша прима здобула "золото" у багатоборстві. Другою тут була 17-річна росіянка Дар"я Кондакова (105.875), яка продемонструвала досить рівний результат протягом усіх вправ. А на третю сходинку п"єдесталу піднялася Ірина Різенсон з Ізраїлю (104.800).

Вже другого дня Анна Безсонова в індивідуальних вправах зі скакалкою, обручем і стрічкою виборола 3 золоті нагороди. Була досить близька і до 4-го "золота", але прикра помилка і вихід за межі килима з м"ячем у самому фіналі програми завадило піднятися на найвищу сходинку.

Ірина Блохіна вручила Анні Безсоновій титул "Міс турніру"

"Від помилок, ніхто не застрахований, це спорт. Композиція з м"ячем в мене зовсім нова, тому всі помилки в подальшому врахую", - зазначила Анна Безсонова.

Але не лише дворазова призерка Олімпійських ігор з українок піднімалася на п"єдестал пошани, наша 17-річна Аліна Максименко, для якої це був перший такий турнір, здобула 3 бронзові нагороди у вправах зі стрічкою, обручем і скакалкою.

Ще одній представниці української збірної Анни Різатдіновій вдалося потрапити до фіналу у вправі з м"ячем, де вона стала 5-ю.

Дочка Ірини Дерюгіної – Ірина Блохіна вручила Анні Безсоновій титул "Міс турніру". У нагородженні переможниць Міжнародного турніру з художньої гімнастики Гран-Прі 2009 "Кубок Дерюгіної" брали участь президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, президент Української федерації гімнастики, віце-президент НОК Віктор Корж, заступник Міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Мирослав Дутчак.

Скакалка. 1. Анна Безсонова (Украна). 2. Дар"я Кондакова (Росія). 3. Аліна Максименко (Україна).

Обруч. 1. Безсонова (Україна). 2. Кондакова (Росія). 3. Максименко (Україна).

М"яч. 1. Кондакова (Росія). 2. Сільвія Мітєва (Болгарія). 3. Свєтлана Рудалова (Білорусь).

Стрічка. 1. Безсонова (Україна). 2. Кондакова (Росія). 3. Максименко (Україна).

За матеріалами НОК України, turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «На "Кубку Дерюгіної" Безсоновій не було рівних ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі