вівторок, 29 листопада 2011 09:58

На посаду президента прем'єр-ліги зареєстрували двох кандидатів

На посаду президента прем'єр-ліги зареєстрували двох кандидатів

Дирекцією прем'єр-ліги зареєстровано двох кандидатів на посаду президента ПЛ: чинного керівника ліги Данілова Віталія Богдановича та в. о. президента ФК "Металург" Запоріжжя Курганського Андрія Вікторовича.

Вибори президента ПЛ відбудуться 9 грудня. До порядку денного також включені звіт про діяльність чинного президента УПЛ Віталія Данілова.

Кандидатури на виборну посаду можуть висуватися виключно клубами УПЛ в письмовому вигляді. Реєстрація претендентів припиняється за 14 днів до дати проведення Загальних зборів - 24 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата виборів президента УПЛ

Президентом може бути обраний будь-яка дієздатна людина, яка не є власником, співвласником, співробітником або представником клубу УПЛ. Імена зареєстрованих кандидатів будуть надані клубам не пізніше 28 листопада.

Нагадаємо, що нинішній президент прем'єр-ліги Віталій Данілов очолює організацію з травня 2008 року.

Додамо, що президент професійної футбольної ліги України Мілетій Бальчос відмовився від боротьби за аналогічний пост в прем'єр-лізі країни.

"Коли висував свою кандидатуру, говорив з клубами, відчував їх підтримку. Розумів, що можу зробити багато корисного. Однак зваживши всі за і проти, вирішив довести почате до кінця в ПФЛ. Що стосується виборів президента УПЛ, то з боку подивлюся на боротьбу Данілова і Курганського.

Якщо я би йшов на ці вибори, то ставив би завдання створити єдиний телевізійний пул, якого зараз немає і, напевно, не буде. Також я зміцнив би довіру між клубами та керівництвом прем'єр-ліги, постарався б, щоб клуби більше довіряли один одному", - передає слова Бальчоса "Чемпионат.com".

Зараз ви читаєте новину «На посаду президента прем'єр-ліги зареєстрували двох кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі