середа, 10 серпня 2011 16:03

На "Олімпійському" встановили перші 20 тисяч сидінь
15

Фото: фото: nsc-olymp.com

На головній арені України – стадіоні Національного спортивного комплексу "Олімпійський" - продовжується встановлення глядацьких сидінь. Вже змонтовано 25% від загальної кількості крісел – майже 20 тисяч сидінь. Загальна кількість місць, передбачена на арені – 70 050. На Євро, враховуючи вимоги УЄФА щодо розміщення рекламних носіїв та роботи прес-центрів, змонтують 65 720 синьо-жовтих сидінь.

Нагадаємо, на арені встановлять шість типів сидінь: стандартні, для незрячих із додатковим обладнанням, сидіння для VIP та бізнес секторів, для людей з особливими потребами і для супроводжуючих осіб, а також сидіння для гравців. Кольорова гама крісел на євроарені варіює – від світло жовтого до темно жовтого та від світло блакитного до темно блакитного.

Усі сидіння НСК "Олімпійський" виготовлені з високоякісного вогнетривкого матеріалу. Аналогічні крісла встановлені на стадіонах "Олімпійський" та "Уемблі" у Лондоні, та "Соккер сіті" у Йоханесбурзі (Південна Африка).

Також завершено монтаж 17 з 80 секторів мембранного покриття. Ще 7 секторів – в роботі, повідомляє прес-служба НСК "Олімпійський". Нагадаємо, це покриття НСК – одне з найбільших в Європі.

Зараз ви читаєте новину «На "Олімпійському" встановили перші 20 тисяч сидінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі