середа, 24 вересня 2008 09:43

На "Донбас-арені" хочуть відмовитися від секторів

Після офіційного брифінгу, присвяченого презентації назви нового стадіону, ФК "Шахтар", генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін розповів журналістам про те, яке враження справила арена на інспекторів УЄФА, що не так давно відвідали Донецьк.

- Сергій Анатолійович, ви могли б ще раз назвати ті основні критерії, за яких "Донбас Арена" вважається однією з кращих в Європі?

- Буквально три тижні тому до Донецька приїжджали представники УЄФА з перевіркою стану справ напередодні Євро-2012. У нас з ними були як офіційні, так і приватні бесіди, і скрізь вони казали, що не чекали побачити такий високий рівень, назвавши наш стадіон театром.

- І більш того, якщо всім стадіонам властива секторизація місць на трибунах, то ми клопотатимемо перед УЄФА, щоб цього на "Донбас Арені" не було. Наш футбольний театр ми назвали ареною, тому що від звичайних стадіонів він багато в чому відрізняється своєю масштабністю й ексклюзивністю.

- Свого часу було чути обурення місцевих жителів з приводу того, що при будівництві стадіону був знищений парк. Чи буде він відновлений?

- Називати парком те, що було на цьому місці, важкувато. Запевняю вас, тепер тут обов"язково буде висаджено багато дерев, і причому дуже серйозних порід, інших зелених насаджень.

Офіційний сайт "Шахтаря"

Зараз ви читаєте новину «На "Донбас-арені" хочуть відмовитися від секторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі