вівторок, 23 вересня 2008 15:07

"За нічию над "Шахтарем" заплатили як за перемогу - Лисенко

Донецький "Шахтар" в п"ятому матчі поспіль в Прем"єр-лізі не може здобути перемогу. У черговому поєдинку, що відбувся в неділю в Києві, гірники зіграли в нульову нічию з "Арсеналом". Свої коментарі із цього приводу дав Володимир Лисенко.

- Які преміальні ми отримали за нічию з "Шахтарем"? - питання не вибило з колії форварда "Арсеналу" Володимира Лисенко.

- Такі ж, як і за гостьову перемогу над "Чорноморцем".

- Перед грою з гірниками дружина старшого сина Олександра Заварова подарувала вашому головному тренерові внука. А у півзахисника команди Сергія Закарлюки народилася дочка. Як відзначили ці події, до яких приклалася і нічия з "Шахтарем"?

- Нічия з чемпіоном, хоча гра нам на всі сто і не вдалася, дійсно стала дуже добрим результатом. Її й "подарували" Заварову і Закарлюці. Але, скажімо, розпивання спиртних напоїв із цього приводу не було. Просто привітали один одного. Що стосується окремих подарунків, то у нас традиція: складатися грошима і вручати конверт хлопцям, у яких народилися діти. Ось у нашого голкіпера Вадима Деонаса недавно з"явилися на світло близнюки. Так ми йому грошовий подарунок і піднесли.

- При цьому скидалися за стандартом, чи в подвійному розмірі?

- Оскільки народилися близнята, то в подвійному.

- Чому, на твій погляд, "Шахтар", який в єврокубках виграв всі три матчі, в чемпіонаті всього лише 11-й?

- Тому що на нього серйозним чином настроюються суперники. А сам він, може, відноситься до них інакше. Не виключаю, що "Арсенал" донеччани недооцінили.

- "Шахтар" підніметься в чемпіонаті?

- Думаю, він буде в двійці. Але, сподіваюся, не вище за "Динамо".

Офіційний сайт "Динамо" Київ


Зараз ви читаєте новину «"За нічию над "Шахтарем" заплатили як за перемогу - Лисенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі