вівторок, 28 лютого 2017 19:11

"На "Динамо" чекають дуже непрості часи" - експерт про перехід Мораеса

"На "Динамо" чекають дуже непрості часи" - експерт про перехід Мораеса
Олег Федорчук. Фото: espreso.tv

Тренер і футбольний експерт Олег Федорчук прокоментував перехід найкращого на сьогодні бомбардира УПЛ Жуніора Мораеса з "Динамо" до "Тяньцзінь Цюаньцзянь". Бразильський форвард виступатиме в китайському клубі на правах оренди до закінчення сезону 2016/2017.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нападника "Динамо" жорстко покарали за матч проти "Шахтаря"

"У "Динамо" ясно усвідомлюють, що розрив між "Шахтарем" скоротити нереально. Тому всі дії столичного клубу здійснюються з прицілом на літо. Ми це побачили на прикладі Гладкого, а тепер уже й Мораеса. Думаю, все це для того, щоб дати можливість зіграти молодим і остаточно поставити під ними вердикт. З позиції розвитку клубу це, напевно, правильно.

Якщо справи у Мораеса там підуть, плюс китайці забезпечать футболістові заможнє життя - а вони зараз активно працюють на трансферному ринку, ніхто не чув про проблеми з виплатами - то виграють усі: і Мораес, і ті самі Беседін з Яремчуком. Було б нелогічно не давати шанс таким хлопцям. Тим більше, ми знаємо, що "Динамо" зараз переживає фінансові труднощі. Значить, змушене перебудовуватись. Зокрема роблячи максимальний акцент на свою молодь, обігруючи її. Вболівальникам слід набратись терпіння, на команду чекають дуже непрості часи", - зазначив Олег Вікторович.

У липні 2012 року Мораес повернувся в Донецьк, підписавши з "Металургом" трирічний контракт. У травні 2015-го перейшов у "Динамо". Контракт з киянами склав на 3 роки. За півтора року провів в основному складі "Динамо" 36 ігор, забивши при цьому 17 голів. У нинішньому чемпіонаті України він забив 17 м'ячів.

Улітку 2016 року Мораеса розглядали як одного з претендентів на натуралізацію з метою залучення в національну збірну України.

Зараз ви читаєте новину «"На "Динамо" чекають дуже непрості часи" - експерт про перехід Мораеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі