субота, 12 січня 2013 14:40

На "Дакарі" розбився французький мотоцикліст

Французький мотоцикліст Томас Буржен загинув під час сьомого етапу ралі-марафону "Дакар-2013". Гонщик влучив у лобове зіткнення з автомобілем чилійської поліції.

Прибулим на місце аварії медикам залишалося лише зафіксувати смерть спортсмена.

Трагічний інцидент стався в горах, коли Буржен прямував на старт спецділянки.

"25-річний гонщик зіштовхнувся з автомобілем чилійської поліції, який їхав в протилежному напрямку, - повідомляє офіційний сайт "Дакара". - Проводиться розслідування обставин та причин аварії".

Кривавий рахунок "Дакара" поповнився і днем раніше. Недалеко від кордону Перу з Чилі сталася аварія за участю трьох автомобілів - однієї машини супроводу і двох таксі, яка забрала життя двох людей.

Як повідомив The Voice of Russia, ДТП сталося в 10 км від кордону. Один з автомобілів таксі здійснив лобове зіткнення з машиною супроводу. Друга машина таксі спробувала ухилитися від ще одного зіткнення, але в результаті водій втратив керування, і автомобіль кілька разів перекинувся.

Крім двох загиблих, в аварії постраждали ще семеро людей, які були доставлені з травмами різного ступеня тяжкості в госпіталь міста Такна.

Зараз ви читаєте новину «На "Дакарі" розбився французький мотоцикліст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі