вівторок, 13 листопада 2007 11:56

На баскетбольному матчі в Ізраїлі підірвали гранату

У Ізраїлі припинено проведення баскетбольних чемпіонатів - як чоловічого, так і жіночого - через подію, що трапилася під час матчу в Єрусалимі між місцевим "Хапоелем" і його одноклубниками з Холона. За півтори хвилини до кінця на паркет палацу спорту "Малха" був кинутий пластиковий пакет. Співробітник безпеки залу підібрав його і спробував винести за межі майданчика, але не встиг. Прогримів вибух, в результаті якого охоронцеві відірвало три пальці. Виявилось, що в пакеті знаходилася армійська граната так званої шокуючої дії, інформує www.sports.ru.

Поліція підозрює, що граната була кинута одним з уболівальників холонськой команди, відомої буйною вдачею своїх фанатів. Тепер проти клубу можуть бути застосовані санкції: цілком імовірно, що домашні зустрічі чемпіонату, які залишилися, доведеться провести при порожніх трибунах.

Мікі Дорсман, який є спонсором холонського "Хапоеля" і одночасно його тренером, заявив, що залишить команду, якщо не будуть виявлені винні і проведені конкретні дії проти фанатських безладь. Виконавчий директор єрусалимського "Хапоеля" Дані Кляйн, у свою чергу, заявив:

- Якщо з"ясується, що до цього бандитського випадку якимсь чином причетні уболівальники моєї команди, не виключаю, що наш клуб припинить свою діяльність.
Зараз ви читаєте новину «На баскетбольному матчі в Ізраїлі підірвали гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі