середа, 31 жовтня 2007 13:19

У Ізраїлі незадоволені фанати напали на футболістів своєї команди

Слабкий рівень гри, третя поразка підряд в чемпіонаті і відсутність позитивних цифр в графі "перемоги" довели уболівальників "Хапоеля" з Тель-Авіва до нервового зриву, повідомляє "Спорт-Експрес". Після матчу з "Ашдодом" (0:2) близько трьох тисяч найбільш завзятих з них напали на декількох футболістів, серед яких опинився гравець ізраїльської збірної Ігаль Антебі, а також нападаючий Ліор Асулін.

Фанати обіцяли, що влаштовуватимуть демонстрації навпроти помешкання головного тренера Гая Лузона і навіть організують зрив тренувань, поки Лузон не подасть у відставку. Дісталося і голові правління клубу Моне Арелю: він був вимушений покинути стадіон у супроводі поліції під градом плювків і різних предметів. Поліція провела з десяток арештів, деякі із затриманих постануть перед судом за порушення громадського порядку.

Тепер на "Хапоель" чекає зустріч з "Маккабі" з Петах-Тікви - клубом, який Гай Лузон тренував впродовж останніх чотирьох років і президентом якого є його дядько Амос Лузон. Не виключений варіант, що саме дядько стане "відповідальним" за відставку племінника.

Зараз ви читаєте новину «У Ізраїлі незадоволені фанати напали на футболістів своєї команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі