Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 15:46

П"яні фанати "Рейнджерс" вчинили безлади у центрі Барселони

Уболівальники шотландського клубу "Глазго Рейнджерс" влаштували безлади в центрі Барселони перед виїзним матчем своєї команди в Лізі чемпіонів проти однойменного місцевого клубу. В них брали участь близько 700 фанатів "Рейнжерс", що приїхали до Іспанії. Троє з них отримали незначні пошкодження, повідомляє www.lenta.ru.

Центром подій стала головна вулиця Барселони Las Ramblas. Багато власників кафе і магазинів прийняли рішення закрити свої заклади у зв"язку з діями шотландських уболівальників. Фанати "Рейнджерс", що знаходилися в стані алкогольного сп"яніння, били пляшки і купалися у фонтанах на площах міста.

У результаті три уболівальники шотландського клубу отримали удари і порізи. Всього до Барселони, за різними оцінками, приїхали від 15 до 20 тисяч фанатів "Рейнджерс", хоча на гру зможуть потрапити лише шість тисяч шотландців.

Матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Барселона" - "Глазго Рейнджерс" відбудеться сьогодні, 7 листопада, і почнеться в 21 годині 45 хвилин за київським часом. Після трьох турів іспанський і шотландський клуби набрали по сім очок і лідирують в групі Е.

Зараз ви читаєте новину «П"яні фанати "Рейнджерс" вчинили безлади у центрі Барселони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути