четвер, 16 серпня 2012 00:55

"Ми маємо вибачитися за"несправедливий" успіх в Олімпіаді" - американські ЗМІ

"Ми маємо вибачитися за"несправедливий" успіх в Олімпіаді" - американські ЗМІ

Церемонія закриття Олімпійських ігор вже відбулася. Якби президент Обама і його колеги-демократи були більш послідовними, вони б оголосили про намір подати скаргу щодо несправедливих результатів на Олімпіаді в Міжнародний олімпійський комітет.

Вони повинні були виступити з вимогою відкликати всі отримані спортсменами медалі. Вони повинні були запропонувати розплавити всі медалі (золоті, срібні, бронзові) в одному загальному казані. З отриманої (яке здебільшого не має ніякої цінності) суміші золота, срібла і бронзи потрібно викувати значно менші за розміром і ідентичні медалі. Кожен спортсмен, який брав участь в Іграх, повинен був би отримати таку медаль.

Адже, врешті-решт, це було б лише "справедливо". Незважаючи на те, що американські спортсмени роками вперто тренувалися і брали участь у змаганнях, щоб досягти кращого результату, ніж інші брали участь країни, ми б не хотіли, щоб США стали ненависною усім спортивною "наддержавою". Ми повинні вибачитися за "несправедливий" успіх і світове панування США. Ми не хотіли б наносити удар по гордості інших спортсменів або населенню їхніх країн. Ми не хотіли б культивувати почуття неприязні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герої Олімпіади повернулися в Україну: їх зустріли короваєм та гопаком

Це покоління американських спортсменів не має дивуватися - чи навіть виступати проти такої ідеї. Багато з них виросли в "антиконкурентному" середовищі, яке дає нагороди всім учасникам, незалежно від їх результатів. Чому б не розтягнути це логічне рішення до рівня Олімпіади? Не стало б це утопічним соціалістичним баченням? Якщо всі отримають однакову медаль, то всі повинні бути щасливі, правильно?

Перефразовуючи недавній популярний афоризм Обами, я думаю, що, настає момент, коли завойовано достатньо медалей. Хіба не "егоїстично" з боку кращих спортсменів розраховувати на визнання, похвалу, приз за зусилля? Ніби вони думають, що вони заслужили це самі! Упевнений, президент Обама міг би виголосити промову, яка просвіщає спортсменів про домінування прав колективу (і держави) над особистістю.

Незважаючи на те, що американські спортсмени, здається, грали за правилами, "несправедливо", що вони домоглися більшого успіху, ніж їх противники. Незважаючи на те, що немає жодних доказів порушення правил, чути приголомшливо заздрісні підозри в тому, що спортсмени напевно обманювали або якимось іншим чином отримали перевагу над своїми противниками. Інакше яким чином вони досягли успіху там, де іншим цього зробити не вдалося? Ми повинні вимагати "справедливості" через рівні результати.

Медалі повинні надаватися обраним соціалістам по всьому світу. Вони заявляють, що вибудували інфраструктуру, яка дозволяє спортсменам тренуватися і перетворює олімпійські заходи в реальність. Кожен глядач Олімпіади знає, що спортсмени-переможці "цього не створили". У світі повно талановитих і працьовитих спортсменів. Що дозволяє власникам золотих медалей думати, що вони кращі за інших? Вони не змогли б нічого домогтися без доріг, мостів, додаткової інфраструктури, яку збудували політики-соціалісти. (Звичайно, політики для цього брали гроші платників податків, але давайте проігноруємо цей невідповідний факт, він не вписується в нашу соціалістичну розповідь).

Весь цей час ми пишалися і вихваляли не тих людей. "Справжні" спортсмени, побили рекорди, це Обама і його Демократичний національний комітет, а також їхні колеги-соціалісти по всьому світу. Хіба це не очевидно?

Зараз ви читаєте новину «"Ми маємо вибачитися за"несправедливий" успіх в Олімпіаді" - американські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі