четвер, 24 квітня 2008 15:36

МВС оцінює дії своїх співробітників на матчі в Охтирці як адекватні

Міністерство внутрішніх справ вважає адекватними дії співробітників міліції під час інциденту між уболівальниками футбольних команд "Динамо" (Київ) і "Нафтовик" (Охтирка), який стався під час матчу 20 квітня в Охтирці.

Про це заявив перший заступник начальника департаменту з громадської безпеки МВС Володимир Маєвський.

З його слів, під час матчу на стадіоні були присутні близько 5 тисяч уболівальників, з яких 700 - уболівальники "Динамо".

Представник МВС підкреслив, що за 5 хвилин до закінчення матчу частина фанатів "Динамо" почали зривати пластикові сидіння з трибун і кидати на футбольне поле, а також в співробітників міліції. В той же час, зі слів Маєвського, вболівальники "Динамо" влаштовували бійки з фанатами "Нафтовика".

Маєвський зазначив, що міліція застосувала гумові кийки виключно для припинення протиправних дій з боку вболівальників "Динамо".

"Міліція в цьому випадку діяла адекватно, згідно закону", - заявив Маєвський.

З його слів, в результаті численних порушень з боку вболівальників "Динамо" міліція затримала 18 чоловік, 15 з яких були арештовані.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «МВС оцінює дії своїх співробітників на матчі в Охтирці як адекватні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі