четвер, 14 травня 2009 17:08

Муту вибирає між "Зенітом" та "Шахтарем"

Муту вибирає між "Зенітом" та "Шахтарем"

На матчі півфіналу Кубка України "Шахтар" - "Динамо" був помічений відомий на просторах екс-СРСР футбольний агент Аркадій Запорожану. Він сприяв запрошенню в українські клуби, як "Шахтаря", так і "Динамо" багатьох футболістів. Перше питання до агента було про те, що, очевидно він приїхав до Донецька не просто так.

- У мене не вийшло побувати на півфіналі Кубка УЄФА ні в Києві, ні в Донецьку. Ось хотілося подивитися на "Шахтар" і "Динамо", - розповів Запорожану, додавши, що особливо не хоче говорити про свій приїзд. - Поки не наступив трансферний період агенти знаходяться в тіні.

- Є така інформація, що нападаючий збірної Румунії та італійської "Фіорентини" Адріан Муту в літнє міжсезоння може перейти в "Шахтар". Це правда?

- Скажу так, є певний інтерес збоку футболіста, але не з боку "Шахтаря". Я захищаю інтереси гравця. Муту може опинитися і в пітерському "Зеніті".

- Проблема в грошах?

- Ні. Тут більше питання, які будуть зміни в клубах, зміни в тренерському штабі. Поки що тут невизначеність.

- Муту готовий змінити Серію А на чемпіонат України або Росії?

- У Румунії "Шахтар" вважають мало не своїм рідним клубом. Тут немає жодних проблем. Що стосується Росії, то Муту запитав, що "Зеніт" гірший за "Шахтаря"? Я відповів, що ні. Тоді він сказав, що чом би не спробувати себе в Росії. Муту, так би мовити, нападаючий другого номера, він сильний, як асистент. Такий футболіст потрібний "Зеніту". Але знову ж таки повторюся, багато що залежить від того, хто буде в пітерській команді тренером.

За матеріалами ПОДРОБНОСТИ, terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Муту вибирає між "Зенітом" та "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі