субота, 10 грудня 2011 10:44

"МЮ" втратив капітана до кінця сезону

"МЮ" втратив капітана до кінця сезону

Капітан англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Неманья Відіч вибув до кінця сезону через травму коліна, яку він отримав 7 грудня під час матчу Ліги чемпіонів зі швейцарським "Базелем" (1:2). Про це заявив головний тренер "Манчестера" сер Алекс Фергюсон, повідомляє офіційний сайт клубу.

8 грудня повідомлялося, що Відіч отримав травму хрестоподібної зв'язки, проте не було ясно, наскільки серйозне це пошкодження і чи зможе футболіст повернутися у гру в найближчі місяці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Манчестер Юнайтед" встановив антирекорд Ліги чемпіонів

Фергюсон розповів, що сербського захисника чекає операція, дата якої поки не визначена. Тренер повідомив, що замість Відіча в центрі оборони він планує використовувати Джонні Еванса, Філа Джонса або Кріса Смоллінга.

Відіч отримав травму наприкінці першого тайму матчу з "Базелем" і на 44-й хвилині був замінений на Еванса. Матч закінчився перемогою "Базеля", і "Манчестер Юнайтед" вилетів з Ліги чемпіонів і продовжить виступи в Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" втратив капітана до кінця сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі