неділя, 20 квітня 2008 15:14

Мослі поки не збирається йти у відставку

Президент ФІА Макс Мослі розкрив причини, через які він залишається на посаді, не дивлячись на скандальні події, які оточують його вже три тижні. За словами президента, членів Всесвітньої федерації автоспорту, які його підтримують, в сім разів більше, ніж тих, хто вимагає його відставки.

- Якщо Федерація побажає, щоб я продовжив, я це зроблю. Якщо ні - піду. Але я також маю намір завірити учасників Асамблеї, що в моїх планах не було продовження служби після 2009 року. Причина дуже проста: якщо закінчити в 2009-му, у віці 69 років, то можна, напевно, зробити ще щось корисне. Якщо залишатися на посаді до 73 років, то стаєш мінімально ефективним.

Я залишаюся зараз з тієї причини, що люди, які мене вибрали, президенти клубів різних країн написали мені листи. І на кожен лист, в якому міститься вимога відставки, або прохання переглянути мої плани, я отримав близько семи, навіть трохи більше, в яких мовиться, що я безумовно повинен залишитися, не повинен поступатися ні на дюйм, - сказав Мослі.

У пресі поки з"явилося лише одне єдине підтвердження підтримки Мослі - від Федерації ОАЕ.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Мослі поки не збирається йти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі