пʼятниця, 18 квітня 2008 10:41

Президент FIA вимагає заборонити показ скандального відео у Франції

Президент FIA Макс Мослі не припиняє спроб повернути собі добру репутацію. Він звернувся в судові інстанції Франції з вимогою заборонити показ на території цієї країни скандального відеозапису, на якому він розважається з п"ятьма жінками легкої поведінки, при цьому використовуючи елементи нацистської символіки.

Подробиці цього інциденту опублікувала 30 березня британська бульварна газета News Of The World. Відеозапис миттєво розлетівся по всьому інтернету, і спроби Мослі через британський суд примусити газету прибрати ролик не увінчалися успіхом.

Проте Філіп Окра, адвокат Мослі, наполягає, що відеозапис являє собою порушення прав його підзахисного на приватне життя, і зажадав заборонити її розповсюдження на території Франції. Рішення суду у цій справі очікується сьогодні.

Надзвичайне засідання Генеральної асамблеї FIA, на якому заслуховуватиме "особиста справа" президента, і де піде мова про його можливу відставку і подальшу долю, призначено на 3 червня.

F1News

Зараз ви читаєте новину «Президент FIA вимагає заборонити показ скандального відео у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі