середа, 12 серпня 2009 12:00

Московський ЦСКА знайшов заміну Жиркову

Московський ЦСКА знайшов заміну Жиркову

Колишній футболіст англійського "Ліверпуля", 25-річний чилійський півзахисник іспанського "Бетіса" Марк Гонсалес підписав п"ятирічний контракт з московським ЦСКА. Про це повідомляє офіційний сайт армійського клубу. У боротьбі за Гонсалеса армійці випередили англійський "Віган", іспанську "Валенсію" і грецький "Олімпіакос".

Сума трансферу гравця не розголошується. Як пише газета "Спорт-Экспресс", Гонсалес обійшовся ЦСКА дешевше, ніж в 6,5 мільйона євро, які були вказані в іноземних ЗМІ.

Гонсалес, який виступає на позиції лівого півзахисника, покликаний замінити у складі армійського клубу футболіста збірної Росії Юрія Жиркова, який перейшов у лондонський "Челсі". За словами генерального директора ЦСКА Романа Бабаєва, Гонсалес дуже хотів грати за армійців.

Гонсалес почав професійну кар"єру в чилійському клубі "Універсідад Католіка", а в 2004 році перейшов у іспанський "Альбасете". У 2005 році чилійця купив "Ліверпуль", а в 2007 році Гонсалес перебрався в "Бетіс". За підсумками сезону-2008/09 "Бетіс" вилетів з примери (найвищого дивізіону чемпіонату Іспанії) і Гонсалес вирішив залишити клуб.

За збірну Чилі Гонсалес провів 37 матчів і забив три голи. Півзахисник регулярно викликається в національну команду.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Московський ЦСКА знайшов заміну Жиркову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі