середа, 15 липня 2009 11:26

Жирков у "Челсі" найбільше спілкується з Шевченком

Жирков у "Челсі" найбільше спілкується з Шевченком

Російський новачок "Челсы" Юрій Жирков поділився своїми враженнями від першого тижня перебування в лондонському клубі.

"Про все можу говорити виключно із захопленням. Я потрапив у справжній суперклуб, де все продумано до дрібниць. У ЦСКА, зрозуміло, інфраструктура теж збудована на найпрофесійнішому рівні, і гравці можуть зосередитися виключно на футболі.

Але навіть після армійського клубу в "Челсі" довелося зіткнутися з речами, які вражають. Не міг, скажімо, уявити, що футболістам прямо на базі роблять педикюр. Під час тренування я відбив палець, і відразу після нього відповідний фахівець зайнявся моїми ногами.

Найчастіше спілкуюся з Андрієм Шевченком і Браніславом Івановичем. Вони говорять російською і допомагають мені звикнути до нового клубу. З іншими футболістами поки спілкуюся на рівні "як справи?" і "все нормально". Вже, втім, розумію й інші фрази англійською.

Скажімо, недавно з Жозе Босінгвою згадували матчі ЦСКА і "Порту" в Лізі чемпіонів. Після повернення із США почну займатися з викладачем вивченням англійської мови. Іванович розповів, що вивчав мову півтора роки. Не знаю, які будуть мої успіхи, але твердо маю намір заговорити англійською якнайшвидше", - розповів Жирков.

За матеріалами "Спорт-Экспрес", Championat.ru

Зараз ви читаєте новину «Жирков у "Челсі" найбільше спілкується з Шевченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі